Skægtrimmer test

Mere eller mindre alle mænd får skæg, og det at vedligeholde det kan være en krig. En skægtrimmer kan være med til ikke alene at gøre vedligeholdelsen af skæg nemmere, men også samtidig gøre et pænere stykke arbejde, end mange andre redskaber til personlig pleje. Hvilken skægtrimmer skal man så vælge? Dette kan være lidt svært at svare på, da det afhænger meget af hvilket ønske man har til kvalitet og pris. I vores skægtrimmer test har vi forsøgt at give et klart svar på, hvilke der er de bedste skægtrimmere. Vores skægtrimmer test har desuden være med til at gøre klart, præcis hvilke overvejelser man bør gøre sig, når man skal købe en skægtrimmer

Hvad skal jeg vælge?

Man begiver sig ud i en jungle, når man skal i gang med at købe en skægtrimmer. Der er mange forskellige mærker og prisklasser, så det er nemt at blive forvirret.

Det du skal finde ud af nu, er hvilke krav du har til din nye skægtrimmer. Hvor ofte skal den bruges? Hvad skal den bruges til? Hvad må den koste? Hvad skal den kunne?

Ofte hænger pris og kvalitet sammen, så det er vigtigt skægtrimmer testat du gør dig nogle tanker om hvad du forventer.

Hvis kvalitet er højt på din ønskeliste

Er du ude efter et produkt der holder længe, så er Wella Professional Contura HS 61 en god mulighed. Den er ikke billig, men til gengæld er kvaliteten i top.

Den er næsten lydløs, klipper hårene perfekt, har en ultrakort klippelængde og er nem at bruge. Den har et lækkert design og den ligger godt i hånden. Helt klart et godt bud på en professionel skægtrimmer til privat brug.

Hvis du er træt af en trimmer der river dine hår ud, så er denne Wella-model perfekt for dig. Hvilke andre modeller som også kan anbefales, kan du se i vores skægtrimmer test.

Hvis din økonomi er begrænset

Har du ikke så mange penge, eller forventer du ikke jeg ret meget at din skægtrimmer, så skal du vælge en skægtrimmer af mærket Babyliss. Det er et godt mærke til dig, der vælger den billige løsning.

Du får mange klippelængder at vælge imellem blandt Babyliss-modellerne. Derudover er de nemme at bruge og de er effektive.

Levetiden er ikke lige så lang som de dyre mærker, men når den ikke virker mere, er det jo nemt at skifte den ud med en nyere model.

Et godt valg, hvis du ikke har behov for en masse ekstra funktioner. Du får god kvalitet til prisen.

Hvis du er mest til den komplette løsning

Test af Skægtrimmer

Kan du godt lide at have det hele samlet et sted, så skal du vælge en multi-trimmer. Remington PG6060 Lithium Power Grooming kan helt klart være den perfekte løsning for dig. Den har skægtrimmer, næsehårstrimmer og ørehårstrimmer i et. Det ses også at nogle barbermaskiner, indeholder skægtrimmere og ligeledes gør nogle hårtrimmere det også.

Den er nem rengøre, da hovederne er 100% vaskbare. Derudover kan den hurtigt pakkes sammen, hvis du skal du at rejse. Ideel til dig, der lever et travlt liv.

Skægtrimmer testen har helt klart bekræftet, Remingtons varemærke som værende solide i kvalitet, og det er et rigtig godt alternativ til de dyrere mærker, som Wella.

Gode råd til dit køb af skægtrimmer

Det er rigtig mange forskellige løsninger og typer at vælge imellem, så find ud af hvad du har brug for. Det ville være ærgerligt at betale for noget du ikke kommer til at bruge.

Der er rigtig mange der ender med at købe en skægtrimmer der er alt for dyr til deres behov, så derfor anbefaler vi, at du læser vores gode råd grundigt igennem inden du træffer dit valg.

Kig online og spar mange penge

På internettet findes der nogle tjenester, der kan hjælpe dig med at finde det bedste tilbud på lige netop den model du ønsker. Du skal bare indtaste produktnavnet og så kan du se prisforskellen i forhold til de forskellige forhandlere.

Du kan gå ud i en butik for at få gode råd til hvad du bør købe, og derefter hjem til computeren og se hvor meget du kan spare ved at købe i en netbutik. Det kan ofte betale sig på denne måde. Alle de produkter som vises i vores skægtrimmer test kan købes på nettet.

Hvor tit barberer du dig?

Hvis du ikke kommer til at bruge din skægtrimmer ret ofte, så er der ingen grund til at købe en af de dyre, da du nok ikke vil have behov for alt det som de kan tilbyde.

Så du er nødt til at spørge dig selv, hvor ofte du egentlig barberer dig.

Vedligeholdelse

Hvis du sørger for at vedligeholde din skægtrimmer, så holder den længere.

Når du køber en skægtrimmer, indeholder den ofte en lille kost og noget olie. Hvis du renser den fri for hår hver gang du har brugt den, så bliver den ikke så hurtigt sløv. Det tager ikke så lang tid at rense den, og du slipper for at skifte trimmeren ud hele tiden.

Pas på batteriet

Det er vigtigt for din skægtrimmers holdbarhed, at passe godt på batteriet. Hvis det er muligt, så skal du lade batteriet helt op og bruge hele batteriet inden du lader op igen.

Du kan selvfølgelig også bruge strømstikket i stedet, for at spare på batteriets levetid.

Vælg en der er støjsvag

Der er mange skægtrimmere på markedet, som larmer rigtig meget. Det er især de billige modeller. Det kan være så irriterende, at man bare har lyst til at smide den langt væk.

Derfor er det en god ide at tænke over støjniveauet, når du skal vælge skægtrimmer.

 

Køb god kvalitet første gang

Det er en god ide at vælge en skægtrimmer af god kvalitet, hvis man er førstegangskøber. De kan holde til mere, og prisen er hurtigt tjent ind igen. Der er jo ingen grund til at købe en trimmer med kort levetid igen og igen, når du kan nøjes med at købe en der kan holde i lang tid. Der er naturligvis taget højde for kvaliteten i Nemtests skægtrimmer test, og selv de billige modeller har en høj grad af kvalitet.

Vælg en hvor du i fremtiden kan købe reservedele

Det er stort set umuligt at købe reservedele til de billige modeller, så hvis de går i stykker, er du nødt til at købe en ny.

Flere af de kendte mærker har onlinebutikker. Her kan du finde reservedele og tilbehør til de forskellige modeller. Du kan også være heldig at kunne finde det du mangler til din trimmer, hos en isenkræmmer.