Selvbruner test

Hvis du ikke lige er den person der godt kan lide at ligge og tage sol, så er der heldigvis et alternativ til dette, som faktisk har den helt samme effekt.

I denne selvbruner test kigger vi på 10 forskellige produkter, heriblandt er 5 af dem til kvinder, og de andre 5 er til mænd. Vi giver i denne selvbruner test, råd i forbindelse med køb og benyttelse af selvbruner, så du er klar til det danske sommervejr på forhånd. Hvis du derimod også ønsker lidt ekstra kulør samt lækkerbrun, om vinteren er selvbruneren det rette valg.

I denne selvbruner test starter vi ud med at fortælle lidt om hvad selvbruner faktisk er, så du kan få en forståelse af hvordan det anvendes bedst, og hvilken effekt det har på dig. Ordet i sig selv, forklarer rimelig godt hvad produktet gør, nemlig at give lidt ekstra kulør.

Den største fordel ved at benytte selvbruneren, er selvfølgelig at kuløren ikke kommer på grund af en tur i solen. Så er du typen som har svært ved at blive brun i solen, så er selvbruneren det produkt du mangler. Der findes mange produkter indenfor selvbrunere, med hvor alle har den samme funktion.

Måden selvbruneren virker på, er ved at sukkerstoffet dihydroxyacetone kommer i kontakt med din hud, og dermed binder sukkerstoffet sig sammen med proteinerne i huden, og skaber derved en unik samt ny kulør. Dette er et resultat som vi ikke kan uddybe yderligere, da dette kræver et længere uddannelsesforløb, for at forståelsen for hvordan selvbruner helt præcist virker.

Selvbruner_test

Top 5 selvbrunere

Jane Iredale Amazing Base Suntan Loose Mineral Powder SPF20

Amazing Base Suntan er mineralpulver, hvilket skiller sig ad fra de lidt mere almindelige selvbrunere (spray eller crème) i denne selvbruner test.

Dette pulver er bedst velegnet til sart, lys skandinavisk hud, hvor man får et strålende og silkeblødt resultat. Det er nemt at påføre, man skal blot bruge en makeup pensel, og der skal blot bruges meget lidt pulver. Der behøver ikke at blive genopfrisket i løbet af dagen.

Amazing Base Suntan indeholder concealer, pudder, foundation og solbeskyttelse. Mineralpulveret er kørt igennem en allergitest og hjælper tilmed med at dække akne, rødme og andre hudlidelser. Det indeholder endda en masse gode stoffer, som alge-ekstrakter og granatæble-ekstrakter, som beroliger, nærer og beskytter huden mod solens farlige stråler

Jane Iredale PurePressed Base Suntan Mineral Foundation SPF20

Test af Selvbruner

Er du til det perfekte finish? Så er PurePressed Base Suntan helt sikkert et produkt for dig!

Der er her tale om en fast mineralpudder, som er velegnet på sart, lys skandinavisk hud. Pudderet kan påføres vha. en makeup pensel eller en svamp – der er kun behov for en lille smule for at få et flot synligt resultat. Der behøver ikke at blive genopfrisket i løbet af dagen.

PurePressed Base Suntan giver dig ikke bare en smuk og blød hud. Du får nemlig også concealer, pudder, solbeskyttelse og foundation i det samme produkt.

Pudderen er blevet allergitestet og indeholder endda en masse positive stoffer, som alger og granatæble-ekstrakter, hvilket beroliger, nærer og beskytter huden mod solens farlige stråler. Da der er tale om et refill produkt, anbefales det at man køber et Jane Iredale-etui, som gør at du kan opbevare det helt korrekt.

Hydreret Silica absorberer fedt og olier, som gør at huden bevarer sit flotte og matte udseende.

SunSpa Tan-in-a-Can Body Fitness

Dette er en klassisk spraytan, som giver et flot og holdbart resultat – er også egnet til den active sportsudøver.

SunSpa Tan Body Fitness er en spraytan, er meget let at benytte med fejende og lette strøg, hvilket resulterer i et jævnt resultat – hvilket mere eller mindre resultere i en professionel airbrush-behandling. Tag et lag på, lad det tørre, hvorefter du sprayer endnu et lag på.

I selvbruner testen, fandt vi ud af at man kan se resultater med det samme, men at det vil blive meget tydeligere omkring 6-12 timer efter behandlingen. Kuløren holder helt op til 7 dage, og forsvinder heller ikke selvom du sveder.

Sexy Hair Sex Symbol Aerotan

Med denne spraytan, kan du i løbet af ingen tid, opnå en super flot glød, og oplevelsen af at føle dig utrolig sexet.

Sex Symbol Aerotan har en shimmer effekt, hvilket gør den super god at benytte til festlige begivenheder. Sex Symbol Aerotan kan sprayes på hele kroppen med lette bevægelser, undtaget i ansigtet, hvor det ikke er velegnet.

Efter du har sprayet det let ud på kroppen, kan det smøres ud ved hjælp af hænderne.
I selvbruner testen, fandt vi ud af, at allerede efter 2 min. Kan du se resultatet, uden et orange skær. Efter den er tørret ind, efter få minutter, smitter den ikke af, og kan holde til du går i bad.

EasySun Self Tanning Spray

Denne spraytan fra EasySun, kan bruges både på kroppen og i ansigtet.

Det skal påføres med bløde svingninger hen over det sted på kroppen, hvor du ønsker kuløren.
Effekten burde visse sig allerede kort tid efter. I denne selvbruner test, fandt vi ud af at farven vil blive tydeligere omkring 6-8 timer efter behandlingen. Resultatet er en gyldenbrun farve, som vil se godt ud på de fleste.

Når huden er tør, vil farven ikke smitte af. EasySun Tanning Spray indeholder ingen parabener.
Derimod indeholder produktet så til gengæld Enrythlose, hvilket gør at hudens pigmenter er i fokus, hvilket resultere i en naturlig glød.

Rengør din hud for bedste resultat!

Det første du skal gøre inden du benytter selvbruneren, er at rengøre din hud ekstra godt de steder hvor du ønsker at benytte selvbruneren. Et godt råd, er at rengøre huden rigtig godt inden, for at opnå det bedst mulige resultat.

Det kan derudover anbefales at du har barberet hårene væk, hvor du skal bruge selvbruner. Dette gør at behandlingen sætter sig bedre på huden og vil få et pænere resultat. Mangler du en hårtrimmer til dette, henviser vi til vores hårtrimmer test.

Giv det tid!

Når du har smurt din krop ind i selvbruner, er det en meget god ting, at give det tid til at tørre godt ind i huden.

Det er bedst ikke at tage tøj på efter behandlingen, før selvbruneren er tørt helt ud. Men hvis du alligevel vælger at tage tøj på, så skal du ikke regne med en jævn farve, for det sørger dit tøj nemlig for. Selvbruneren bør derfor ikke anvendes på et tidspunkt, hvor du ikke har mulighed for at vente med at tage tøj på igen.

Det er meget vigtigt at give det tid, for at få det bedste resultat af behandlingen. Hvis behandlingen ikke lever op til dine forventninger, og ønsker at din hud er mørkere, så kan du bare gentage processen igen fra start til slut, da dette giver dig mere kulør på kroppen.

For at du ikke kommer til at ødelægge det fine resultat af selvbruneren, anbefales det ikke at benytte forskellige produkter af selvbrunere, da det kan ødelægge resultatet. Efter du har benyttet selvbruneren, er det vigtigt at du husker at vaske dine hænder grundigt, da du ellers får gule håndflader, som følge af selvbruneren. Du ønsker ikke at få gule håndflader, da det kan være meget svært at komme af med den gule farve. Derfor skal du vaske hænderne straks efter du har benyttet selvbruneren, for at undgå gule håndflader og andre grimme resultater fra selvbruneren.

Er du bange for at benytte dig af en selvbruner?
Det skal du ikke være bekymret for, og henviser dig i dette tilfælde til denne artikel om behandlingen.