Test af Printer

Find ud af hvilken printer du skal købe, med vores printer test.

De sidste par uger har vi brugt på at teste printere som kan købes på det danske marked. Vi har med denne printer test, foretaget 18 forskellige tests fra mærkerne Canon, Samsung og HP. Der er blevet taget udgangspunkt i de nyeste versioner, så kan med garanti regne med at disse printere er nogle af de nyeste på markedet. Der er blevet kigget på de samme kriterier igennem hele testen, sådan at vinderen nemmere kunne kåres. Vi starter ud med at præsentere vinderen, som er bedst i test.

Vi har valgt en Canon printer til at være den bedste i denne printer test. Printeren har på mange måder imponeret os igennem testen, og har derfor den fortjent en sikker førsteplads.

Denne traditionelle fotoprinter / blækprinter er perfekt til hjemmekontoret. Der er tale om Canon PIXMA iP7250 A4, som specialt i sig selv på baggrund af designet. I vores printer test, var vi især imponeret over ydeevnen og hvor hurtig den er til at printe fotos og dokumenter i meget god kvalitet.

Der er plads til 5 separate blæktanke. Dette gør at den er lettere at bruge, da du blot skal skifte den blæktank, som er løbet tør. Denne printer giver præcise print, da den printer med mikroskopiske blækdråber (1 pl technology). Det betyder altså disse 9600 dpi Maximum, resulterer i knivskarpe billeder.

Printer test

Højeste printkvalitet

Denne Canon printer har noget helt enestående software, som hjælper med at slippe din kreativitet løs, som er de følgende:

 • Organisering – Du kan via din computer, nemt finde de gamle fotos. Denne software sortere nemlig dine billeder efter dato, og viser dem derefter i en overskuelig kalender. Derefter kan du selv sortere i billederne, hvis man ønsker at placere dem i mapper, f.eks. en fødselsdag, bryllup eller ferie mappe.
 • Nem print – Det medfølgende My Image Garden program, bliver det nemt og hurtigt at få et overblik over printindstillingerne og papirtypen. Med den medfølgende My Art-menu, kan man printe personlige kort eller sin helt egen private kalender.
 • Quick Menu – På startskærmen får man direkte adgang til alle printerfunktionerne, selve manualen og de tilgængelige web tjenester. Man kan endda lave sit eget diashow via startsiden med valgte billeder. Ikke nok med det, er det også muligt at lave sin egen genvejsmenu, så det bliver nemt og hurtigt at gå til dine foretrukne funktioner.

Laserprinter test

Vi testede denne laserprinter fra Brother, som befinder sig i en helt anderledes prisklasse.
I vores printer test blev Brother HL-3170CDW den absolute favorit. Denne smarte og moderne LED-farveprinter, bliver primært henvendt til enten mindre kontorer eller bare hjemmebrug. Denne printer kan både bruges til et privat- og / eller erhvervsmæssige opgaver samt formål. Det omhandler altså en printer, som kan printe hele 22 sider på 1 minut, hvilket vi kan konkludere er lynhurtigt. Både med denne printer og med vores testvinder, kan man også printe via iPhone eller iPad. Denne printer har en utrolig god kvalitet på op til 2400×600 dpi. Printeren har plads til 250 stk. papir, og med den stak papir kan man sagtens printe en meget stor opgave. Der er endda 4 separate printertoner deri, hvilket gør at den tager stor hensyn til driftsøkonomien. Printertonerne kan endda købes i en større version, hvis man benytter sig af pritneren rimelig ofte. Denne laserprinter har vundet iF Award i 2014, på grund af dens enestående kvalitet, betjening, funktionalitet og miljømæssige kvaliteter, hvilke har været en del af den samlede bedømmelse, som resulterede i iF Awarden i 2014. Den var blandt de dyre printere i denne printer test, men til gengæld også alle pengene værd. Hvis man ikke lige er personen der printer så meget, vil det bestemt ikke være nødvendigt at købe denne printer. Men hvis du så derimod sætter stor pris på kvalitet, hastighed og brugervenlighed, så er det bestemt en printer du skal investere i. Hvis man printer meget, er denne printer både tidssparende og økonomisk. Der medfølger tilmed 3 års garanti på denne robuste laserprinter.

Printer test

Sådan blev de 18 printere testet

Inden vi startede på vores printer test, valgte vi først at sætte nogle bedstemte kriterier. Disse kriterier er blevet lagt udfra hvad vi mener, at printer test skal tage udgangpunkt i, forhold til når man skal købe en printer. Du kan læse om de følgende kriterier her:

 • Kvalitet – Der bliver altid kigget på kvaliteten, uanset produktet der testets. I dette tilfælde, er det en printer test, og derfor kigger vi på kvaliteten af dokumenter samt fotos.
  I testen med dokumenter, er der blevet benyttet A4 papir med tekst på, hvor fokus har været på skarpheden af den skrift. I testen med fotos, er der taget fotopapir i brug, samt fokus på farverne og detaljerne. Det sidste der blev testet her, var hvor hurtigt printet var tørt, og om der kom nogle misfarvninger.
 • Brugervenlighed – Der blev lagt stor vægt på brugervenligheden i denne printer test. I testen fandt vi ud af at det er langt fra alle printere, som er lige brugervenlige. Vi havde specielt fokus på hvor nem installationen af printeren er og hvor god manualen er, samt den medfølgende software til PC, hvis det hørte med til printeren.
 • Driftspris – I printer testen kiggede vi også på printernes driftspris. Her er der rettet specialt fokus på blækforbruget, hvor der skulle printes ud til både dokumenter og fotos. Vi brugte en hel blækpatron, og printede det antal sider det tog, før blækpatronen var tom. Ud fra det antal sider der blev printet, kunne prisen for ét så ark udregnes.
 • Strømforbruget – Der er blevet kigget på hvordan strømforbruget var, når printeren var enten aktiv eller på standby. Der blev også kigget på printere som havde et forholdsvist højt strømforbrug, når den var i standby.
 • Ekstra funktioner – Der er blevet kigget på de ekstra funktioner som hver enekt printer havde.
  Det vil eksempelvis være en stor fordel at have en printer som har indbygget Wi-Fi. Der er blevet testet hvor godt trådløst internet fungerer og hvor nemt det er at slutte det til printeren.

Vi håber at denne artikel har givet jeg mere viden om printere samt hjulpet til at købe den bedste printer igennem denne printer test. Alt om alt er det vigtigt at en printer, gør arbejdet selv og at man skal klikke print og derefter den klare resten uden bøvl. Ligesåvel som en robotstøvsuger, som egentlig bare skal tændes og så klare den selv resten.