Har du ledt efter et krøllejern, men været usikker på hvilket der ville passe bedst til dig og dine behov?

Så behøver du heldigvis ikke at lede meget længere. Vi har testet og anmeldt nogle af de mest solgte krøllejern der kan findes på markedet.

Ikke nok med at du kommer til at læse om de enkelte produkter, så har vi i vores krøllejern test også sørget for at finde gode tilbud til dig, så du kan finde dit nye krøllejern og få rabat på samme tid.

Hvis der er eventuelle spørgsmål til krøllejernene må i meget gerne kontakte os i kommentarfeltet, vi vil gøre vores bedste for at svare alle hurtigst muligt.

Krøllejern test

HH SIMONSEN® Sylen Krøllejern/Formjern VS4

Hvis du ønsker at spare mest muligt men vil undgå at gå ned i pris, så er dette det rette køb for dig.

HH Simonsen har produceret et fantastisk krøllejern, der opnår sin maksimale temperatur allerede inden der er gået 90 sekunder.

Det er nemt og hurtigt så du ikke længere behøver at vente i en evighed for at få gang i de fyldige lokker.

Den hurtige opvarmning af krøllejernet er naturligvis ikke det eneste der trækker dette produkt op i vores krøllejern test. Der bliver benyttet nogle af de bedste samt nyeste teknologier for at opnå det perfekte krøllejern.

BaByliss Pro 38mm.

Hvis det kniber med at få råd til et af de dyre krøllejern, så findes der heldigvis også andre mærker som er en del billigere. En af det mest kendte af disse mærker er uden tvivl Babyliss, som også er ekstremt populære indenfor hårtrimmere og skægtrimmere. Firmaeter kendt for en god kvalitet til fornuftige priser.
Det bør dog siges, at et dyrere krøllejern typisk vil holde længere.

Dette krøllejern er 38mm tykt og bliver hurtigt varmet op til 180 grader. Krøllejernet har 10 forskellige varmeindstillinger hvilket gør det super nemt at krølle håret og skabe et fantastisk look.

HH SIMONSEN® Krøllejern 25 mm.

Her har vi ligesom i vores hårtørrer test, endnu engang HH Simonsen på banen. Der findes naturligvis både mennesker med tykt hår og med tyndt hår og det er ikke noget der kan ændres.

Hvis du har tykkere hår er det nu engang nødvendigt at bruge en lidt højere temperatur end hvis du har tyndt hår og med dette krøllejern gør det det let at indstille temperaturen efter din hårtekstur.

Lige fra starten du får krøllejernet i hånden, kan du føle at HH Simonsen har formået at fremstille et krøllejern i fremragende kvalitet.

Et dejligt produkt til alle hårtyper!

Braun Satin Hair 8 Colour Save

Du har sikker hørt om Braun før, da de har et kæmpe udvalg af elektroniske produkter. Hos Braun kommer kvalitet i første række og produkterne stilles frem med skarpe priser, det er dette krøllejern et fantastisk eksempel på.

Prisen på produktet er helt i bund og der opnås et super dejligt resultatet på næsten alle hårtyper. Helt klart et godt køb.

Der er flere forskellige varmeindstillinger der svinger mellem 125-185 grader. Hvis man har en tendens til at være lidt glemsom, har Braun sørget for et automatisk sikkerhedsstop efter 30 min.

BaByliss Pro Titanium – Toumaline Krøllejern

Igen kommer BaByliss på banen, denne gang har vi dog valgt at se lidt mere i retningen af en af deres dyrere produkter.

Hvis man udelukkende kiggede på krøllejerne er det virkelig godt, men prisen hænger desværre ikke sammen med det endelige produkt, derfor får det ikke de bedste anmeldelser med på vejen. Men har du råd til at ofre lidt ekstra på dit krøllejern er dette det rette valg.

Vurdering af HH Simonsen Krøllejern

Måske kender du allerede i HH Simonsen, men i tilfælde af du ikke gør, har vi her en kort opsummering:

HH Simonsen er et dansk mærke der har eksisteret siden 2003 hvor de hurtigt fik deres gennembrud. Deres mission er at lave nogle af markedets bedste og mest anerkendte produkter, både til frisørerne men i høj grad også til de private. HH Simonsens portefølje bliver konstant større og større og de har godt vind i sejlene.

Vi har før skrevet om successen Joico, som HH Simonson står bag.Krøllejern test

Vi har fået en unik mulighed for at teste et af HH Simonsens krøllejern, så vi kan se om rygterne om kvaliteten taler sandt.
Læs videre nedenfor for at finde det krøllejern der passer til netop dine behov.

Første indtryk …

Da vi tændte for krøllejernet lagde vi mærke til, at jernet blev varmt rigtig hurtigt.
Ved de fleste krøllejern skal man vente i længere tid for at sørge for den rigtige temperatur, men med denne var det klart på cirka et minut.

Dette gør at den samlede vurdering trækker godt op, da man typisk skal bruge et krøllejern så hurtigt som muligt så man kan gå i gang med alt det man nu engang skal nå.

Noget andet der gør at dette produkt bliver så godt vurderet er, at HH Simonsen har kunnet sørge for at krøllejernet vejede mindre end deres tidligere produkter. Har før oplevet at man kan blive træt i armen når man arbejder med håret, men da dette produkt næsten ingenting vejer bliver det til en behagelig oplevelse at skabe krøller.

Sidst men ikke mindst er det værd at sige at man får meget flotte resultater, det er let at lave krøllerne i forskellige størrelser og så holder de dagen lang!

Andre krøllejern test

2013: Uanmeldt.dk

Uanmeldt.dk testede i oktober 2013 forskellige krøllejern. Her fandt de en række krøllejern hvorefter der blev fundet anmeldelser af hver model.

Krøllejernet som fik den bedste score blev naturligvis kåret som ”bedst i test”. Alle anmeldelserne blev samlet fra Amazon.
Vinderen var krøllejernet Remington CiF75, dens samlede vurdering var 4.9/5 og var blevet anmeldt af 27 personer.

Andenpladsen gik til den mere prisvenlige version Remington Ci76 med en vurdering på 4.7/5, her havde 296 personer afgivet deres vurdering.

Hele Uanmeldt.dks krøllejern test kan læses på deres hjemmeside.

Testresultat

  1. Remington CiF75
  2. Remington Ci76

2013: Bäst-i-test.se’s test af krøllejern

Test af Krollejern

I 2013 foretog Bäst-i-test.se en krøllejern test af seks forskellige produkter.
Der blev stillet en række kriteriet hvorefter der blev tildelt en score mellem 1 og 10.

CeraWand fik et fantastisk testresultat på 9/10, det blev beskrevet som et enkelt og nemt krøllejern. Her er der mulighed for at lave alt fra englehår til brusende hår og man kan nemt vælge hvilken størrelse man ønsker på krøllerne.

I Bäst-i-test.se’s krøllejern test, gik en flot andenplads til Toni&Guy Deep Barrel Waver der også får en resultat på 9/10. Her bliver krøllejernet rost for at kunne give et holdbart resultat, samt have et godt hjælpegreb i toppen.

Den svenske testside Bäst-i-test.se har før foretaget test af andre stylist produkter. Tidligere har vi bl.a. beskrevet deres test af hårtørrere og glattejern.

Testresultat

  1. CeraWand
  2. Toni&Guy Deep Barrel Waver
  3. Babyliss Pro 180 Sublime Touch

2014: Uanmeldt.dk – Det bedste krøllejern

Som opdatering af deres tidligere krøllejern test foretog Uanmeldt.dk sig igen en test omhandlende krøllejern.
I denne krøllejern test blev der repræsenteret 23 forskellige krøllejern, der endnu engang blev sammenlignet alt efter anmeldelser.

Førstepladsen gik til Remington Ci76 Pro der nåede en samlet vurdering på 4.7/5 blandt forbrugere.
Andenpladsen lægger tæt op af vinderen med en samlet vurdering på 4.6/5, navnet på krøllejernet er Remington Ci95.

Krøllejernene klarer sig generelt super godt, men i enkelte tilfælde falder de fuldstændig fra, såsom Remington Ci5338.
Hvis du ønsker at læse om hele deres krøllejern test kan du gå til Uanmeldt.dk

Testresultat

  1. Remington Ci76 Pro
  2. Remington Ci95
  3. Braun CU710