Hårtrimmer test

På markedet findes der en utrolig stor mængde af hårtrimmere, hvilket medfører at det godt kan gøre det meget mere uoverskueligt at finde lige præcis den hårtrimmer, som matcher lige netop dit behov bedst muligt. Der findes mange forskellige gode hårtrimmere, i mange forskellige prisklasser, og derfor har vi sat os for at gøre det noget nemmere og mere overskueligt for dig, at finde netop den trimmer der passer til dig. I vores store hårtrimmer test, kan du finde præcis den hårtrimmer som passer bedst til dit behov. En hårtrimmer skal være meget god, med den bedste kvalitet, de bedste egenskaber og det prisleje som matcher dine krav til en hårtrimmer. Disse forskellige elementer, som alle er med til at afgøre hvor god en hårtrimmer egentlig er, er der naturligvis stor fokus på i vores hårtrimmer test.

Panasonic ER 1611 K – En god kandidat i hårtrimmer testen

Hårtrimmeren Panasonic ER 1611 K er en højkvalitets hårtrimmer, som bliver brugt af de bedste frisører verden over. Også i Danmark er denne hårtrimmer populær, den er nemlig den mest udbredte hårtrimmer på frisørsaloner i landet. Det tager hårtrimmeren ca. En time for en fuld opladning, derefter kan du klippe løs i ca. 50 minutter. Motoren er super stærk og skærehastigheden ligger helt i top.

Bladene er belagt med titanium, så de slider sig selv i brug, hvilket holder bladene skarpe længe og holde hårtrimmeren effektiv.Hårtrimmer test

Panasonic ER 1611 K kan bruges både med og uden ledning, alt efter hvilket behov du har. Hårtrimmeren tilpasser sig automatisk en anden spænding, hvis du f.eks. ønsker at bruge trimmeren i et andet land end Danmark.

Hårtrimmeren har en særlig hight-power motor, som holder et konstant omdrejningstal på 10.000 rpm. Du skal altså ikke bekymre dig for hårtrimmerens skærehastighed falder og sætter sig fast i dit hår, hvad enten det er tykt hår du skal klippe i samt belastning du udsætter trimmeren for.

Den ekstrem stærke motor kan klare næsten hvad som helst og er derfor også vores nr. 1 hårtrimmer.

Når du køber hårtrimmeren fra Panasonic følger der olie, således du kan smøre bladene. Bladene kan nemt pilles af og udskiftes, hvilket gør det nemmere at arbejde med. Dette er særlig godt for frisører eller bare dig som bruger hårtrimmeren jævnligt.

Om Panasonic ER-1611 hårtrimmeren:

 • 11 klippeindstillinger (0,8 – 15 mm)
 • 50 minutter batterilevetid
 • Titanium-belagte skæreblade
 • 3 klipperkamme, olie og rensebørste
 • Kan bruges med eller uden ledning 

BaByliss E955E

Hårtrimmeren fra BaByliss har særligt fået positive anmeldelser fra forbrugerne i udlandet. En fransk webshop har samlet dusinvis af positive anmeldelser. BaByliss hårtrimmer roses særligt for dens effektivitet og stærke motor. Derudover roses trimmeren også for den design, som er ergonomisk og nemt at arbejde med. Den stærke batteri, der holder motoren i gang, aflades i løbet af 3-4 trimninger, hvor du derefter kan tilslutte ledning.

Hårtrimmeren fra BaByliss har et ekstra bredt skær på hele 45mm, hvilket gør det muligt at indstille den til at klippe 50 forskellige længder. Dette giver dig uanede mange muligheder, til dig der ønsker at eksperimentere.

Med denne hårtrimmer medfølger alle de klassiske genstande, såsom kam, olie og en børste til rengøring af hårtrimmeren.Hårtrimmer test

Derudover kommer maskinen i en lækker opbevaringskasse, hvilket gør den nem at opbevare samt at rejse med.

Denne hårtrimmer er særligt til dig der har behov eller ønske at teste flere forskellige hårlængder af. Vælger du hårtrimmeren fra BaByliss, undgår du at gå på kompromis med kvalitet samt ydeevne. Denne hårtrimmer er velegnet til hyppigt brug og holder robust i flere år. Ønsker man at benytte BaByliss hårtrimmer til skægbrug, er dette muligt.

Specifikationer om BaByliss E955E hårtrimmeren:

 • 50 afstande fordelt på 8 kamme
 • 3-25 mm
 • ekstra stort skær med elektrokemisk finish
 • 40 minutters ledningsfri batteri
 • Kan bruges med eller uden ledning

Remington HC5880

Remington HC5880 Indestructible Hårtrimmer er den mest kraftfulde hårtrimmer fra Remington til dato. Med denne hårtrimmer bliver du ikke skuffet, da kvalitet og holdbarhed er i højsædet.

Remington hårtrimmer er fuldt med smart teknologi, som gør det muligt at bruge til mange formål.

Dens effektive Hight Torque har en klippehastighed på 350mm/s, hvilket gør den til et af markedet hurtigste. Derudover er hårtrimmerens Hight Torque motor, nærmest umuligt at slå ihjel og kan altså derfor bruges til alle trimmeformål. Motoren er støjsvag og en rolig motor-type.

Remington er udstyret med et Dual Bateri, hvilket gør at hårtrimmeren holder sig kraftfuld i op til 120 minutter. Derudover kommer bladene i japansk stål i høj kvalitet, som giver dig et optimalt finish.

Hårtrimmeren er en vaskbar trimmer, hvilket gør den super nem at rengøre.Bedste hårtrimmer

Specifikationer om Remington HC5880:

 • 7,4 V Motor System
 • Professionel skærevne (350mm/s)
 • Ekstremt holdbart polykarbonat hylster
 • Aftageligt skæresystem
 • Gummi yderside for bedre grip
 • Kan bruges med eller uden ledning
 • Vaskbar

Testens fremgangsmetode

Når du skal ud og vælge en hårtrimmer, er der ligesom ved køb af både skægtrimmer og barbermaskine, mange forskellige ting som skal overvejes nøje. For eksempel er det meget vigtigt at tænke over, om netop den trimmer du vil have, skal kunne andet end kun at bruges til at klippe håret, eller om den også skal kunne bruges som skægtrimmer. Ud over det, har det også en stor betydning, hvor ofte du har tænkt dig at bruge hårtrimmeren, hvilke længdeindstillinger du har behov for, og hvor tålmodig du er når du skal klippes. Hvis du for eksempel er en meget utålmodig person, som samtidig vil have en perfekt klipning, i løbet af meget kort tid, er det her meget vigtigt at få en hårtrimmer som har en stærk motor, da det har en stor betydning og er afgørende for hvor grundig og hvor hurtig trimmeren er. Disse ting er der selvfølgelig taget højde for i Nemtest.dks hårtrimmer test, og er du ikke selv manden som ønsker at gennemgå hele markedet for at finde den bedste hårtrimmer, kan du bare følge med her.

For at gøre mulighederne mere overskueliggøre for dig, har vi i vores hårtrimmer test, udvalgt fem forskellige hårtrimmere fra forskellige prisklasser. Det der er fælles for de forskellige hårtrimmere er, at de kan det de hver især skal kunne, og det eneste du sådan set bare skal, er at finde ud af hvilken af dem der passer bedst til dine behovsvaner, ønsker og krav. Nedenfor kan du læse en beskrivelse omkring de forskellige hårtrimmere, ud fra de vigtigste syv parametre som det kræver for en professionel hårtrimmer. Det skal nævnes at vi i vores hårtrimmer test også har taget højde for disse ting, da vi og mange andre eksperter mener at det er de mest afgørende egenskaber for en hårtrimmer.

De forskellige parametre:

 • Hårtrimmerens motorstyrke.
 • Hårtrimmerens skærehoveds bredde.
 • Hårtrimmerens bladtype.
 • Hårtrimmerens batteri kapacitet.
 • Hårtrimmerens længdeindstillinger.
 • Hårtrimmerens støjniveau.
 • Hårtrimmerens vægt.

Hvilket behov har du brug for at have dækket?

Når du skal ud og købe en hårtrimmer, og beslutter dig for hvilken en du skal have, er det her en meget god idé at overveje hvilket behov du skal have dækket. Her er det især meget vigtigt at tage de følgende ting med i dine overvejelser:

Hårtrimmer testHårvolumen: hvilken trimmer passer bedst til netop din hårtype?

En billig hårtrimmer fra Braun-modellen i denne hårtrimmer test, kan sagtens tage de fleste typer hår. Jo kraftigere hår du har, desto længere tid vil det tage at trimme det. Derfor er BabyLiss eller Panasonic hårtrimmerne, gode til at trimme hår, som er meget kraftig i volumen, så hvis du har meget kraftigt hår, vil disse mærker være et godt bud på en god hårtrimmer, da du her får det du skal bruge for pengene, og tilmed også får nemmere ved at trimme dit hår mere præcist og hurtigt.

Hvilken klippelængde er mere dig: Semi-kort eller skaldet?

Som vi nok ved kan de fleste hårtrimmere klare en længde helt ned på under én millimeter, da de kan justeres efter hvilken længde du gerne vil trimmes efter. Men til gengæld er der en stor forskel på hvor mange forskellige længder de kan klippe dit hår i. I testen af hårtrimmere, er Panasonic hårtrimmeren primært bedst til folk som har brug for at få klippet sit hår meget kort og hvis du skal klippes med brug af kam. BabyLiss og Braun hårtrimmerne er udstyret med flere forskellige klippekamme, og især med hårtrimmeren fra BabyLiss er der her gode muligheder for at tilpasse til præcis den længde du ønsker at klippe dit hår på.

Læs desuden vores hårtørrer test, som kommer med et godt bud på hvilken hårtørrer der er bedst!

Hvad er dit behov: Kort permanent hår eller kort hår i en bestemt periode?

Hvis du gerne vil være korthåret i en længere periode, så er det helt sikkert en god idé for dig, at investere i en hårtrimmer der passer til det behov du har fra starten af. Her er Panasonicen, ifølge vores hårtrimmer test, et oplagt valg, da du her får en tættere og et mere præcist resultat hver eneste gang du bliver klippet. Vil du derimod bare se om kort hår er noget for dig, og prøve at have kort hår, så er det helt sikkert den billige Braun hårtrimmer som er et oplagt valg for dig. Den klipper ikke lige så godt og hurtigt som en Panasonic eller en BabyLiss hårtrimmer, da der er en kvalitets forskel. Men til gengæld er den meget billigere end de andre hårtrimmere, og ikke mindst, så slipper du for at brokke dig over at du har investeret for mange penge på en dyr hårtrimmer, hvis du nu skulle gå hen og finde ud af at kort hår slet ikke er noget for dig alligevel.