Glattejern test

I denne artikel, vil du kunne finde et endegyldigt svar på hvilket glattejern du bør vælge. Nemtest har foretaget en glattejern test, som har undersøgt markedet, og fundet frem til de bedste i forskellige prisklasser.

Vi har sat os for at lave en glattejern test, så du ved netop hvilket glattejern du kan gå ud og købe. For det kan være meget svært, at vide præcis hvilket glattejern der er bedst at gå efter, og eventuelt hvor det kan købes.

Vi starter ud med at sammenligne priser. Hvis du derefter har nogle yderligere spørgsmål, kan du stille dem i kommentarfeltet i bunden af denne glattejern test.

Ghd Winter Wonderland Collection V Styler Straightener Glattejern (1. Pladsen)

Test af Glattejern

Et unikt og flot glattejern fra Ghd.

Ghd Wonderland er flot designet, med en utrolig flot lakering, som tilmed skifter nuance alt efter hvordan det vendes, samt hvilken belysning der er i lokalet. Den er lavet med keramiske varmeplader, som er sorte med shimmereffekt, som gør den utrolig effektiv.

Ghd Wonderland er i familie med Ghd Gold, som er en limited edition, hvilket vil sige at den kun findes i et begrænset parti.

Glattejern test – fordele ved brug af Ghd

 • Ghd’s keramiske plader glider let og ubesværet i gennem håret og efterlader et perfekt resultat.
 • Det kan bruges til både at glatte håret og til at krølle håret
 • Den medfølgende taske kan lynes helt op, hvorefter du kan ligge det varme glattejern derpå, da det har et varmeresistent underlag. På denne måde undgår du at brænde hul på dit gulv eller i dine møbler.
 • Efter 30 minutters inaktivitet, slukkes glattejernet automatisk.
 • Der medfølger 2 frisørclips, så man kan holde styr på håret. Dette hjælper med en endnu flottere styling.
 • Der er en 2,7 meter lang ledning på glattejernet, hvilket gør at du kan bruge det meget frit.

Da vinderen skulle findes i denne glattejerns test, var det meget svært at komme uden om en bedstemt glattejern. Den skiller sig ud fra de andre, og blev derfor en klar vinder af vores glattejern test.

Glattejern test

HH Simonsen True Divinity Glattejern Black Sparkle

Et klassisk sort glattejern fra procucenten HH Simonsen, som også er specialister i hårtørrer.

Man kan aldrig gå forkert, hvis man kigger på et glattejern fra HH Simonsen, da dette er produkter udviklet til professionelle frisører. Dette glattejern er fra deres 2013 kollektion, og det er bestemt heller ikke et man skal undgå. Glattejernet er velegnet til fint hår.

HH Simonsen True Divinity er ikke pæneste produkt designmæssigt, men alligevel har den en masse smart teknologi i sig, som gør det værd at overveje alligevel.

Fordele:

 • De teflonbelagte keramiske varmeplader, sørger for at dit hår ikke brænder fast, og at det er nemt at glide igennem håret. Dette gør at du kan opnå et perfekt stillet resultat.
 • De teflonbelagte keramiske varmeplader er behandlet med noget specielt olie, som passer på håret.
 • Den har en digital temperaturregulering, hvilket gør at den indstiller den perfekte temperatur på ganske kort tid.
 • Du kan med den medfølgende taske ligge dit varme glattejern derpå, da det har et varmeresistent underlag. På denne måde undgår du at brænde hul på dit gulv eller i dine møbler.
 • Efter 60 minutters inaktivitet, slukkes glattejernet automatisk.
 • Der er en 3 meter lang ledning på glattejernet, hvilket gør at du kan bruge det meget frit.

Diva Rebel Styler Ultimate Billionaire Edition

På det danske marked er Diva et forholdsvist nyt mærke. Men det er bestemt et glattejern man skal holde øje med, da de går efter at udvikle de bedste stylingprodukter i verden.

Diva Rebel er udviklet af enkelte frisører, som gør at glattejernet styler dig på en ny måde, ved hjælp af varmepladerne i titanium og den variable temperatur. Designet ligger man også hurtigt mærke til, da det er lavet i guld og med glimmer. Glattejernet er lavet i en lilla farve med varmeplader i guld.

Fordele:

 • Varmepladerne som er af titanium, gør at det nærmest er uopslideligt, og glider nemt igennem alle typer hår.
 • De fleksible varmeplader resultere i at du kan glatte, krølle og lave smarte svaj i dit hår på ingen tid.
 • Man kan selv indstille temperaturen efter eget behov.
 • Du kan med den medfølgende taske ligge dit varme glattejern derpå, da det har et varmeresistent underlag. På denne måde undgår du at brænde hul på dit gulv eller i dine møbler.
 • Efter 10 minutters inaktivitet, slukkes glattejernet automatisk.
 • Der er en 3 meter lang ledning på glattejernet i stof, hvilket gør at du kan bruge det meget frit.

Hvorfor Ghd, ifølge vores glattejern test, er så meget bedre!

Ghd er det mest populære og kvalitetsrige glattejern man kan købe, det brænder ikke håret ligesom de fleste andre og meget billige glattejern har tendens til at gøre.

Der er mange grunde til at glattejernet fra Ghd er så meget bedre, da de har udviklet en helt ny teknologi, og er uden tvivl de bedste glattejern på markedet dagen idag. Det er ikke kun vores glattejern test som har fundet frem til dette, og spørger du en person som er velkendt med glattejern, din lokale frisør eller verdens bedste stylist, så er de alle enige om én ting.
Ghd er bedst!

Ghd glattejernene har en optimal temperatur som ligger mellem 175 og 190 grader, hvilket gør at dit hår bliver perfekt glat, uden at det knækker eller brænder af.

Med de fleste andre mærker skal man endda vente i længere tid, før det er varmt og klar til brug. Men med Ghd, går der kun et par sekunder før du kan begynde at bruge det.

Er et billigt glattejern ikke godt nok?

Der findes sikkert et glattejern som er billigt og godt. Men mange unge piger har haft meget dårlige erfaringer med de billige glattejern fra Aldi eller andre steder. Derfor anbefaler vi ikke at man bare går ud og køber et billigt glattejern, da vi igennem vores glattejern test tydeligt har kunne se en kvalitets forskel mellem de lidt dyrere og billige. Skal du derimod ud og købe et glattejern, men synes at dem fra Ghd er for dyre, så sørg alligevel for at købe et i god kvalitet. Hvis du er i tvivl, så spørg eventuelt din frisør om hjælp.

Kan disse glattejern lave krøller?

Nummer 1 og 3 kan lave super flotte krøller, og ender ofte med et bedre resultat, end med et krøllejern. Så dette anbefales helt klart. Nummer 2 er dog ikke beregnet til at lave krøller. Hvis du kunne tænke dig at få krøller i håret, kan det anbefales at kigge på et krøllejern. Du kan eventuelt læse vores egen test af krøllejern her.

Yderligere spørgsmål?

Hvis du efter at have læst vores artikel, stadig har et spørgsmål eller 2, så kan du endelig spørge os i en kommentar, og så besvarer vi din kommentar hurtigst muligt.

Du er mere end velkommen til at dele denne artikel på Facebook, for måske kunne nogle af dine veninder tænke sig at spare nogle penge, og få nogle gode råd til deres næste køb af et glattejern.

Vi håber at du nu ved hvilket glattejern som passer bedst til dig, efter du har læst vores glattejern test.